Зимно предизвикателство във Варна на 27 и 28 февруари на ледена пързалка Младост

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 22.02.2017 г.
Зимно предизвикателство във Варна на 27 и 28 февруари на ледена пързалка Младост

Зимно предизвикателство

 

Община Варна се включва в отбелязването на инициативата ЗИМНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО. Проявата ще се проведе на 27 и 28 февруари /понеделник и вторник/ от 14.00 часа на Ледената пързалка в ОСРК „Младост” и се организира от Дирекция „Спорт” със съдействието на ОП „Спорт – Варна”, СК „Ледени спортове”, СК „Одесос“, по инициатива на Българска Асоциация „Спорт за всички”.По случай спортният празник е отправена покана към директорите на училищата, да излъчат представителна група до 20 ученици III-VI клас, които да се включат в отбелязването на този ден и да се запознаят с част от зимните спортове. Те трябва да заявят участието си до 24 февруари в дирекция "Спорт" на телефон 052/820 812.

В деня за отбелязване на Зимното предизвикателството ще има изпълнения на състезатели по фигурно пързаляне, демонстративен мач по хокей на лед и безплатно ползване на съоръжението в рамките до 15.30 часа за присъстващите ученици.

Проявата е без състезателен характер, а целта на този спортен празник е да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на зимни спортове. Предизвикателството е организирано така, че да осигури безплатен достъп на желаещите ученици до зимната ледена пързалка и безплатни кънки.

 Организаторите са предвидели и награди за участващите деца!

Проявата се провежда се от 1994 г., всяка година през месеците февруари и март, като се реализира във все повече градове и зимни курорти на страната ни и включва различни видове зимни надпревари с атрактивни и привлекателни конкурсни елементи.
Споделете вашето мнение
Дирекция спортВръзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close