Открита е процедурата по набиране на проекти

  • АКТУАЛНО
  • 23.05.2017 г.
Открита е процедурата по набиране на проекти

Открита е процедурата по набиране на проекти по три ключови направления от програма „Варна – Европейска младежка столица 2017”


Открита е процедурата по набиране на проекти по новите ключови направления, реализирани от програма „Варна – Европейска младежка столица 2017”. Това стана след като общинските съветници одобриха правилника на сдружението, както и текста за подписване на договора за финансирането им между Община Варна и сдружение „Варна – Европейска младежка столица”.

 

Новите ключови направления са шест на брой. Първите три от тях са „Младите професионалисти” YOUTH PRO, „Иновативен мозъчен тръст” INNO THINK TANK и „Иновативен скок – дейности на открито” INNO JUMP. Процедурата за набиране на проектни предложения ще продължи до 28 май. След това ще бъдат подложени на административна оценка до 30 май. От 31 май ще стартира и общественото гласуване на проектните предложения, което ще продължи до 7 юни на страницата на „Варна – Европейска младежка столица”: https://projects.varna2017.bg/bg. В периода 9 юни – 11 юни ще се проведе Творчески маратон, в който за участие ще бъдат поканени проекти, които са преминали минималния праг за цялостна оценка. Официалните резултати ще бъдат обявени на 12 юни.

 

Ако от първата сесия останат налични средства по трите процедури, се предвижда провеждането и на втора сесия. Тя ще стартира на 12 юни и ще продължи до 21 юни. От 24 юни проектите ще бъдат подложени на обществено гласуване на нашата платформа https://projects.varna2017.bg/bg. Официалното обявяване на резултатите се предвижда за 3 юли.

 

По първите три направления се кандидатства със специален формуляр, който може да бъде открит на страницата ни https://organisation.varna2017.bg/bg/user-signin

Той може да бъде попълнен след регистрация. Документите могат да бъдат подадени и в офиса на „Варна – Европейска младежка столица”, който се намира на бул. „Цар Освободител” №27, в сградата на Младежки дом, стая 7.

 

Останалите 3 ключови направления „Иноцентър” INNO CENTER, „Варна на картата” VARNA ON THE MAP и „Варненска младежка медийна академия” ще бъдат отворени скоро.

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейностиВръзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close