Информационен портал за българските НПО

  • АКТУАЛНО
  • 31.03.2010 г.
Информационен портал за българските НПО

Български център за нестопанско право и  фондация „ПАЦЕП”  организираха презентация на „Информационен портал за българските НПО” - www.ngobg.info .

Порталът е част от двугодишен проект, финансиран от Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа (CEE Trust). Изпълнява се от Българския център за нестопанско право в партньорство с Фондация ПАЦЕП и представлява най-актуалната онлайн база данни на неправителствените организации в България.

Целта му е да осигури възможност на неправителствените организации да запознават обществеността със своите инициативи, да предоставя информация от България и света за събитията в гражданския сектор, както и за възможности за работа, доброволчество и партньорство.


На събитието беше направена демонстрация на възможностите на портала: търсене на организации и техните контакти, библиотека с публикации на неправителствени организации, възможности за кариера в НПО, финансиране, безплатно създаване на уеб страница и др. 

Бяха поканени представители на Община Варна, представители на неправителствените организации в град Варна, Българския център за нестопанско право, Фондация ПАЦЕП и др. Медийни партньори на инициативата са: списание „Програмата”, Метрореклама и Медиапул.
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close