• 31/03/2008 Март

    Кристина Шидерова - №1 на турнира „Руми и Албена”

  Кристина Шидерова стана номер 1 в 12-ото издание на турнира по художествена гимнастика „Руми и Албена” за наградите на община Варна. Младата състезателка на клуб „Чар – ДКС” спечели многобоя при девойките старша възраст – до 14 г., и взе специален приз за най-изявена гимнастичка на турнира.
  Надпреварата на грациите бе открита от кмета Кирил Йорданов в присъствието на Калинка Попстефанова, директор в дирекция „Младежки дейности и спорт” в община Варна. Букети цветя от кмета получиха родственички на трагично загиналите варненски гимнастички Румяна Стефанова и Албена Петрова - дъщерята на Руми – Маргарита, и сестрата на Албена – Галина Петрова.
  /   виж още  

 • 31/03/2008 Март

    „Морски тюлени” прегърнаха Aqua cup – Varna 2008

  Отборът на „Морски тюлени” от клуб „Комодор” стана победител в първото издание на градския турнир по водна топка за юноши Aqua cup – Varna 2008. Състезанието за призовете на община Варна бе организирано от клубовете „Черно море 1948” и „Комодор”, със съдействието на БФВТ и под егидата на дирекция „Младежки дейности и спорт” в община Варна. Водещата фирма във водния бранш у нас „Филбо” връчи материални награди на отличените отбори и състезатели.
  /   виж още  

Дирекция спортВръзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close