Представяне на програма „Младежки проекти 2016”

  • МЛАДЕЖКИ ПРОЕКТИ 2016
  • 06.06.2016 г.
Представяне на програма „Младежки проекти 2016”

За дванадесета поредна година Община Варна, дирекция „Образование и младежки дейности” - отдел „Младежки дейности”, финансира проекти на неправителствени организации и неформални младежки групи. Младежките проекти обхващат периода от юли до октомври, което дава възможност на младежите за полезно, приятно и пълноценно изживяване на лятната ваканция.


Основна цел на програмата е осмисляне на свободното време на младите хора чрез стимулиране на младежката инициатива, предприемчивост и креативност.

Приоритет на програмата – инициативи за привличане на млади хора към дейности, свързани със здравословен начин на живот.

 

УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ:

В програмата могат да кандидатстват организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза, национално представителни младежки организации (с клон или секция на територията на Община Варна) и неформални младежки групи, осъществяващи дейността си на територията на Община Варна в съответствие с принципите, целите, задачите и приоритетите на политиката на Община Варна за младежта.

 

Среща за представяне на програма „Младежки проекти 2016” ще се състои на 09.06.2016 г. (четвъртък) от 17:30 ч. в зала „Концертна” на база „Младежки дом”.

 

КРАЕН СРОК:

Кандидатстващите организации и неформалните младежки групи подават проектите си в деловодството на Община Варна до 20.06.2016 г. (понеделник).

 

ИНФОРМАЦИЯ:

Формуляри за кандидатстване: изтегляне от тук 

 

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТИ ЩЕ БЪДАТ ДАВАНИ:

от 08 до 15 юни 2016 г.

от 10:00 – 12:00ч. и от 14:00 – 16:00ч.

 

Отдел „Младежки дейности” – тел. 052/820 804, 052/820 805

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close