Покана до младежките неправителствени организации

  • АКТУАЛНО
  • 10.10.2017 г.
Покана до младежките неправителствени  организации

Дирекция „Образование и младежки дейности“ - Община Варна отправя покана към всички младежки и работещи с младежи неправителствени организации, за среща, на която да бъдат избрани 10 представители, които да влязат в състава на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Варна.


Срещата ще се проведе на 09.11.2017 г. от 17:30 ч. в база „Младежки дом”, бул. „Цар Освободител” №27 , ет.1 - Концертна зала.

 

Молим представителите на младежките неправителствени организации, които ще присъстват на срещата да представят следните документи:

- Актуално състояние;

- Част от устава, която потвърждава, че организацията е младежка или работи с младежи;

- Решение на управителния орган на организацията, с което упълномощава определено лице да представлява организацията на срещата.

 

Всеки един легитимен представител на младежка неправителствена организация има право да номинира, да бъде номиниран и да гласува за представители, които да вземат участие в Общинския консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Варна.

 

Модератор на срещата ще бъде Сергей Петров – експерт „Младежка политика и партньорства” - Сдружение „Варна - Европейска младежка столица“.

 

С правилника, уреждащ функционирането на Общинския консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Варна и механизма, по който ще бъдат избрани съответните представители, можете да се запознаете в прикачения файл ( изтегляне от тук -  ).

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейностиВръзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close