Младежки проекти 2018

  • АКТУАЛНО
  • 27.04.2018 г.
Младежки проекти 2018

За четиринадесета поредна година Община Варна, дирекция „Образование и младежки дейности” - програма „Младежки дейности” финансира проекти на неправителствени организации.


Във връзка с облекчаване на процеса за кандидатстване и оценяване на проектните предложения по дейност „Младежки проекти” през 2018 г. е въведена електронна платформа. Чрез платформата се осигурява възможност да се подават онлайн проектни предложения, което спестява технологично време и ресурс и улеснява процеса на кандидатстване на неправителствените организации.

Основната цел на младежките проекти е осмисляне на свободното време на младите хора чрез стимулиране на младежката инициатива, предприемчивост и креативност.

Приоритети на дейност „Младежки проекти” за 2018 г.:

– креативни умения;

– опазване на околната среда;

– предприемачество.

На 03.05.2018 г. - 10:00 ч. - кандидатстващите организации ще имат възможност да се запознаят с условията, приоритетите и необходимите документи за кандидатстване по дейност „Младежки проекти” на електронната платформа, която ще бъде достъпна на сайта www.varnanamladite.com.


На 08.05.2018 г. - 10:00 ч. - стартира електронната платформа за регистрация на проектни предложения на неправителствени организации.

Краен срок за подаване на проектните предложения - електронната платформа е отворена до 10:00 часа на 28.05.2018 г. (понеделник).

Електронната платформа ще бъде достъпна на сайта www.varnanamladite.com

Среща за представяне на „Младежки проекти 2018” ще се състои на 10.05.2018 г. (четвъртък) от 18:00 ч. в зала „Концертна” на база „Младежки дом”.

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close