Петото юбилейно издание на утвърденото състезание TRACE (ТРЕЙС)

  • АКТУАЛНО
  • 14.05.2018 г.
Петото юбилейно издание на утвърденото състезание TRACE (ТРЕЙС)

TRACE (ТРЕЙС) - The Treasure Race Adventure (www.trace.amaze.bg) се провежда в три града в страната – София, Пловдив и Варна, през май и юни тази година. В него участват над 300 активни и социално ангажирани хора със своите семейства, приятели и колеги.


В отбори от по 5- ма те търсят скрито съкровище - паричен Награден фонд на обща стойност 1500 лв., и за втора поредна година чрез своето участие подкрепят благотворителна кауза за деца, лишени от родителски грижи – провеждане на „Мини ТРЕЙС“.

 TRACE (ТРЕЙС) е състезателна игра, в която в продължение на четири часа отборите преминават през поредица от физически и логически предизвикателства, разчитат карти, откриват улики и разгадават загадки по пътя към заветната цел и в името на благотворителната инициатива. В надпреварата отборите разчитат основно на умелото координиране и екипността помежду си, използвайки индивидуалните и колективните си способности – бързина, ловкост, логика, сръчност и други.

 Благотворителните съревнования ще се проведат през май и юни - във Варна (27.05.2018 г.), в Пловдив (03.06.2018 г.) и в София (10.06.2018 г.). Отборите победители от трите града се класират за участие на Националния финал на TRACE (ТРЕЙС) и печелят по 200 лв. от специалния Награден фонд. В решаващата надпревара отборът, който първи намери съкровището, печели титлата Национален победител на TRACE за 2018 г., 500 лв. печалба от Наградния фонд, както и почивка в Банско и куп други подаръци. Всички финалисти имат възможността да присъстват на „Мини ТРЕЙС“ и да отдадат своето внимание към децата.

„Мини ТРЕЙС“ е преобразуван вариант на основното състезание, в което участват деца и юноши на възраст между 8-18 години заедно с техните възпитатели. Под формата на забавни и интересни игри децата също се въплъщават в търсачи на скрито съкровище. Партньори на „Мини ТРЕЙС“ са SOS Детски селища, които и през 2017 г. се включиха в благотворителната кауза на TRACE.

 На официална церемония TRACE ще отбележи своя юбилей като срещне всички участници през годините, спонсори и партньори, подкрепящи събитието, за да споделят заедно истинското съкровище - незабравимите емоции и преживявания.

 

Регистрациите са отворени и всеки желаещ може да се запише за участие на www.trace.amaze.bg.

 

Лице за контакти: Бетина Стефанова

 beti.stefanova@amaze.bg

тел.: (+359) 887 59 55 18Целия документ може да изтеглите от тук - 
 .
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close