Безплатно обучение по предприемачество

  • АКТУАЛНО
  • 29.10.2018 г.
Безплатно обучение по предприемачество

MOBI е безплатно обучение по предприемачество, което е насочено към хора, които желаят да започнат собствен бизнес или да реализират самостоятелен проект. 


Програмата стартира на 6 Ноември и е с продължителност 12 седмици. Обучението се извършва онлайн и присъствено. Всеки участник ще получи достъп до онлайн платформата ( https://education.foundationbec.org/ ), където ще може да намери всички необходими ресурси за курса (лекции и видеа). Присъствените срещи ще се бъдат всеки вторник в Технически Университет - Варна (библиотеката в Нов Учебен Корпус). Лекциите ще бъдат водени от изявени предприемачи, част от Bulgarian Entrepreneurship Center . За някои лекции ще бъдат поканение специални гост-лектори, които да споделят своя опит в съответната област.

Курсът е разделен на 10 основни модула, като след всеки от тях има тест, който трябва да се реши, за да се продължи със следващия модул.

Модулите покриват следните теми:

- Deciding on a Business

- The Business Plan

- Home-Based Business

- Business Organization

- Financing the Business

- Accounting and Cash Flow

- Buying a Business or Franchise

- E-Commerce

- Opening and Marketing

- Managing Employees

След успешно преминаване и през 10-те модула от обучението, всеки ще трябва да държи финален изпит, който също се осъществява онлайн.

В края на програмата всеки ще получи сертификат, като най-добрите екипи/участници ще имат възможност да представят своята бизнес идея пред реални инвеститори.

Програмата е организирана съвместно от My Own Business Institute към Santa Clara University и Bulgarian Entrepreneurship Center .

За да се запишете, моля пратете съобщение на страницата ни ( NSpot ) или чрез имейл на nspot.bulgaria@gmail.com с 3 имена, имейл и телефон за връзка.
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close