Семинар: Успешни български предприемачи

  • АКТУАЛНО
  • 11.04.2019 г.
Семинар: Успешни български предприемачи

Семинар ще представи успешни български предприемачи на студенти и младежи във Варна.

На 13 април млади хора от Варна с интерес към предприемачество и стартиране на собствен бизнес ще се съберат в Икономически университет Варна. Там Международна младежка камара Варна (JCI Varna) и Студенски съвет към ИУ-Варна организират ежегодния си предприемачески семинар.


Семинарът ще даде възможност на младите хора да чуят от четирима лектори как те са стартирали своите онлайн и офлайн бизнеси, давайки различни гледни точки и съвети за успех.

Според организаторите от JCI Varna целта на събитието е да покаже на младите българи, че в България всеки може да успее и да реализира собствен бизнес. Успешни примери ще бъдат дадени от гост-лекторите, които ще разкажат своите истории.

С най-голям интерес се очаква лекцията на Ивайло Славов, един от 10те номинирани за „Мениджър на годината“ в България през 2017 и 2018. Той е един от съоснователите и изпълнителен директор на компания в IT сектора, която е създадена през 2010 и към момента дава работа на над 1200 човека.

Другите лектори са Георги Малчев, Пресиян Каракостов и Пламен Андреев, които имат години опит в онлайн рекламата, дигиталнията маркетинг и строителството.

Домакините от Студенски съвет към Икономически университет Варна изтъкват, че след изключително успешният формат през 2018г. с над 200 участника, това издание издание също се очаква да има засилен интерес.

Семинарът „Първи стъпки в бизнеса“ започва тази събота (13 април) от 10.30 в Икономически университет Варна. Участието е безплатно и може да се направи онлайн - https://forms.gle/ujDTk3pJXUrLPFwc7

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close