Община Варна стартира процедура за избор на членове на Съвета на децата

  • АКТУАЛНО
  • 24.04.2019 г.
Община Варна стартира процедура за избор на членове на Съвета на децата

Основната мисия на Съвета на децата е да представя детската гледна точка, мисли и чувства по въпроси, които засягат правото на защита, развитието и участието на децата в обществено – политическия живот. Съветът на децата дава възможност на децата да обменят знания, морални и интелектуални ценности и да взаимодействат с държавни и неправителствени организации на национално и регионално ниво.


В тази връзка в срок до 24 май 2019 г. имате възможност да подадете документите на Вашите кандидати за членове на Съвета по електронен път на адрес varnanamladite@gmail.com или по пощата на адрес: гр. Варна 9002, бул. „Цар Освободител“ № 27 /Младежки дом/.

За членове на Съвета на децата могат да бъдат предлагани кандидатури на деца на възраст до 18 години. Формулярът, направленията за кандидатстване и критериите, на които детето трябва да отговаря можете да изтеглите от тук:

Направления и критерии за избор на членове на Съвета на децата - изтегляне от тук  .

Формуляр за кандидатстване - изтегляне от тук  .

Назначена със заповед на кмета на Община Варна, комисия в състав: експерт от общинската администрация, представител на местните медии, един общински съветник, представител на бизнеса, представител на неправителствена организация и/или социална услуга, ще разгледа постъпилите кандидатури и ще извърши подбор за членове на Съвета в срок до 30 май 2019 г.
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close