„Дни на Сини кариери“ и конкурс „Бъдещето на Черно море“

  • АКТУАЛНО
  • 16.11.2021 г.
„Дни на Сини кариери“ и конкурс „Бъдещето на Черно море“

Морски клъстър България съвместно с Българска морска камара и със съдействието на Община Варна, Технически университет-Варна, Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ и Колеж по туризъм към Икономически университет-Варна, ежегодно организират „Дни на сини кариери“. То ще се проведе изцяло онлайн в три последователни дни в периода 1-3-ти декември от 13:30 часа. Във всеки един от трите дни ще бъдат засегнати различни възможности за развитие в областта на синята икономика.


Вярваме, че по този начин ще дадем възможност на по-широк кръг млади хора от цялата страна да получат информация за синята икономика, за нейния настоящ и бъдещ потенциал, за развитието на традиционните за страната сектори и връзката им с нови технологии като роботика, дигитализация, прилагане принципите на кръговата икономика.

Форматът се съпътства и от конкурс “Бъдещето на Черно море”. В него могат да участват ученици от основни и средни училища и студенти от цялата страна. Срокът за представяне на конкурсните материали е до 6 декември, а на 19 декември (отбелязване на Никулден от морската общност по стар стил) ще бъдат обявени победителите. Участниците ще се състезават с рисунка, есе, концептуален модел/идеен проект на иновативно решение по темата на състезанието. Наградите за победителите са осигурени от Община Варна. Повече информация за събитието ще намерите:

http://bluecareers.marinecluster.com/index.php/forus/novini/279-dni-na-sini-karieri-i-konkurs-badeshteto-na-cherno-more?fbclid=IwAR3LrCPj5UCAMq9eFkRFMzOsXwW3Pl_Nn2nt9tO_cuwIloaGVtZmk_-rijc
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close