Безплатно обучение – проект PRO EXTOUR

  • АКТУАЛНО
  • 25.11.2021 г.
Безплатно обучение – проект PRO EXTOUR

Черноморския хъб за преживенчески туризъм, кани младежи на безплатно обучение в изпълнението на проект PRO EXTOUR.


Висше училище по мениджмънт – Варна създава Черноморски хъб за преживенчески туризъм. Хъбът ще работи като отворена лаборатория, в която представители на бизнеса, научните среди, предприемачи, обучаващи се и опитни професионалисти ще могат да се срещат, обменят идеи, знания и опит, и заедно да създават проекти за развитие на преживенческия туризъм с фокус върху културното и историческото наследство.
Пилотната инициатива, с която екипът на Хъба официално ще започне своята работа е обучение за разработване и представяне на туристически продукт или услуга, с фокус върху културното и историческото наследство. В него могат да се включат младежи (лица до 30-годишна възраст), които имат интерес към туризма и културното и историческото наследство на страната. Програмата на курса включва поредица от срещи с експертите от хъба, разработване на екипен проект за туристически продукт или услуга с фокус върху културното и историческо наследство, както и (по желание на участниците) посещение на действащи обекти и мероприятия. Занятията ще се организират в хибридна форма (онлайн и присъствени класове), отчитайки епидемичната обстановка в страната и възможностите на участниците.
Обучението е напълно безплатно и ще се проведе в периода декември 2021 – март 2022 година, а през април 2022 г. ще се състои заключителна среща с представители на туристическия бранш и инвеститори, на която участниците ще могат да презентират свои проекти, разработени в рамките на курса. Желаещите да се включат, могат да кандидатстват не по-късно от 01 Декември 2021 година чрез тази форма: https://forms.gle/NvMnjaNA3XmhcxDm8.
Кандидатите, преминали успешно процедурата на подбор ще бъдат информирани не по-късно от 6 декември 2021 г.
Участниците в обучението ще имат и следните предимства: Ще научат повече за културното и историческо наследство на страната ни. Ще развият своите умения в областта на предприемачеството, планирането и промотирането на идеи Ще получат възможност да се запознаят и комуникират с интересни лектори и експерти Ще могат безплатно да посетят действащи вече в страната ни места или събития с фокус върху културното и историческо наследство Ще натрупат ценен опит, незабравими емоции и полезни контакти На финалното събитие ще получат сертификат за участие И разбира се – ще са сред първите, които ще бъдат поканени в последващите дейности по проекта – младежки предприемачески лагери в България, Гърция, Грузия и Армения, Международен форум посветен на преживенческия туризъм с фокус върху културното и историческо наследство и др.

За въпроси, свързани с обучението, обърнете се към vesselina.dimitrova@vumk.eu

Повече за проект PRO EXTOUR: https://proextour.eu/ и тук https://www.facebook.com/PROEXTOUR/
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close