Сдружение ДЕВНЯ

  • НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ
  • 02.05.2009 г.
Сдружение ДЕВНЯ

Цели:

Насочва, координира дейността на регионалните и национални административни органи и в тясно взаимодействие с тях да осигури просперитет и устойчиво развитие на гражданското общество и социалната общност. Сдружението ще се застъпва и ще отстоява пред обществени, държавни органи и трети лица за бързо и благоприятно решаване на всички въпроси, засягащи интересите на членовете на сдружението, специалистите, ръководителите и всички граждани.

Сдружението ще осъществява връзки и договорености за сътрудничество и обща дейност със сродни, национални и чуждестранни клубове, организации, сдружения и търговски дружества за постигане на общи цели. Сдружението ще извършва младежки дейности, кампании и инициативи; ще спомага развитието на селските райони и ще участва в местни инициативни групи.

 

Дейности:

Подпомага и организира работата на органите на общинската и държавна администрация, съдействайки за бързото и коректно реализиране на функциите на административния апарат, поставяйки го в услуга на гражданското общество. Съдейства на гражданите и други организации за реализирането на проекти свързани с благоустройството и социално-икономическото развитие на обществото, развитие на науката, културата, техниката и т.н. Организира, провежда и участва в национални и межднародни конференции, симпозиуми, семинари, школи и други за обсъждане на научни, практически и организационни проблеми, свързани със задачите на сдружението.

Извършва консултантска и обучителна дейност във всички области, кадето има нужда. Разработва, предлага и внася за разглеждане пред местните и централните ведомства и други държавни институции предложения и документи по научните, практическите и организационните проблеми на обществото.

 

 

 

Ралица Накова

 

Тел. 0889 324 876

 


 

 

 

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close