Индиговите деца – новата генерация сред нас

  • УРОЦИ ОТ ЖИВОТА
  • 12.01.2010 г.
Индиговите деца – новата генерация сред нас

 

"Новите деца” –  индигови и кристални са сред нас. Доказателство за това е енергийната им матрица, която може да бъде заснета от Кирлиановата фотография. Докато на индиговите деца тя е тъмновиолетова, то на кристалните е многоцветна и опалесцираща.


Основните характеристики на индиговите деца са, че те разпознават неискреността, притежават изострено чувство за справедливост, не могат да бъдат накарани да вършат нещо, в което не вярват. Уникални, с войнствен дух и неспособни да се приспособят към фалша, те са  своеобразен двигател на промяната. Тяхната задача е да положат основите на друг свят. Докато кристалните деца са миролюбиви, обичащи,  притежават телепатични, емпатийни способности – те са миротворци. Даровете, с които кристалните деца идват – да са лечители, способност да общуват невербално, грижовност към природата – жива и нежива, ги прави трудно разбираеми за възрастните.

         Като се имат предвид основните характеристики на децата от новата генерация, основните изводи, които се налагат са, че ако едно дете е свръхактивно или обратното - затворено в себе си, аутистично,  това не трябва да води автоматично до лекар-психиатър, който да изпише лекарства, които разрушават неговата същност. Психолозите трябва внимателно и дълго да работят както с детето, така и с родителите, на които също им трябва помощ при възпитанието на тяхното „различно” дете. Педагозите и всички, които формират съвременната класно-урочна система, трябва да променят модела на  остарялата методика на преподаване, която води до агресия, депресивни състояния и отказ от учене. Институциите, които имат отношение към гореизложените проблеми, е необходимо да спомогнат за развитието на качествено нов тип обучение – без манипулиране и авторитаризъм.

         Лекторите обръщат специално внимание на храненето на новите децата – те трудно понасят кофеин, храни с много ”Е”-та. По различен начин реагират някои ваксини, антибиотици, успокоителни.

          Надеждата на индиговите деца е, че те ще се чувстват разбрани и добре приети сред нас – възрастните. Вярата, че все повече хора ще осъзнаят необходимостта от толерантност, искреност и отзивчивост, за да можем да живеем заедно в хармония и разбирателство.
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close