Алианс Франсез

  • НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ
  • 10.06.2010 г.
Алианс Франсез

Алианс Франсез – Варна, сдружение с нестопанска цел в обществена полза, разпространява френския език и култура във Варна, посредством курсове по френски език и многобройни културни събития,  организирани в тясно сътрудничество с представителството на Френски институт – София във Варна. Сдружението е част от световната мрежа на Алианс франсез по света, координирана от Фондация Алианс франсез със седалище в Париж.


Приоритетна дейност на сдружението е обучението по френски език. Всяка година стотици курсисти от различни възрасти изучават езика на Молиер в Алианс франсез – Варна. Алиансът предлага курсове по общ френски, специализиран френски и подготовка за явяване на международно признати изпити за владеене на френски език DELF/DALF/TCF, за които Алианс франсез е сертифициран център.

Културните дейности заемат важна част при осъществяване на основните цели на Сдружението. С посредничеството на Франкофонския център  видни творци на съвременната френска музика, литература и изкуство гостуват в града ни.

В медиатеката на АФ-Варна можете да заемете, срещу членство, книги от съвременни френски автори, нови френски  филми на DVD, записи на френска музика. Същото членство, при заявено желание от Ваша страна, Ви дава възможност за пълна информираност относно културните събитията, организирани от нас, както и право на присъствие на тях безплатно или на преференциални цени.

Франкофонски център-Варна                                                                 
Адрес: Ул. Преслав 69,
ПК 690, Варна 9000
Тел.: (+ 359 52) 631 325
Тел.: (+ 359 52) 603 553
Факс: (+ 359 52) 603 553

E-mail: info@afvarna.org
E-mail: cfdevarna@gmail.com

 www.afvarna.org
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close