Сдружение „Младежки Глас”

  • НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ
  • 08.02.2012 г.
Сдружение „Младежки Глас”

Сдружение „Младежки Глас” клон Варна е част от сдружение „Младежки Глас”, което е обединение на младите хора, създадено през 2007 г. изцяло в името на развитието на младите граждани на Република България и подкрепа на техния потенциал, повишаване на тяхната активност, обществена отговорност и активно мнение.

Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС" към днешна дата е най-голямата организация в България, работеща за младото поколение, което може и иска да реализира своя потенциал чрез обществени инициативи, подкрепа на собствените си идеи и реализация на възможностите си в името на екипа на младите. Слоугънът на "Младежки Глас" е сътворен от нашите членове и гласи: "Да чуем младото поколение, то има какво да Ни каже!" и е насочен към обществото. СНЦ „Младежки Глас” има реализирани стотици инициативи, свързани с даване на поле за изява на младите, граждански акции и реализирани общественни мероприятия. Структурата и членовете на Сдружението нарастват ежедневно. Демократичната система на йерархично управление на Организацията позволява на младите сами да взимат решения и да управляват цялата структура. МГ има свой Председател, Управителен Съвет, състоящ се от 7 души и Експертен Съвет (32 души), който управлява структурата в цялата страна и работните групи. Под шапката на Сдружението функционират 34 клуба по Интереси (Клуб „КУЛТУРА”, Клуб „СПОРТ”, „Противодействие на Младежката Престъпност”, Студентски Клуб БСУ, СК НБУ, Клуб „Маркетинг и PR”, „Екология и Образование” и много други), както и Регионални структури (Бургас, София, Пловдив, Русе, Варна, Свищов и др). Към момента Сдружение "Младежки Глас" има около 3 000 официални членове с подписани молби за членство и над 14 000 приятели и симпатизанти в нашите групи и страници в Интернет. Каузата на "Младежки Глас" е свързана с достигането на младежкия потенциал навсякъде в обществото и да докажем, че Ние младите имаме мнение и можем да покажем свойте възможности. Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС" и неговите членове са общественно отговорни млади личности, сред които има представители на всички социални и таргет групи сред младежите. Сдружение "Младежки Глас" и членовете ни участват в писането на проекти по европейски програми и програми за разработване на проекти към различни институции. Сдружението е официален представител за България на Международната НПО Мрежа "WE ARE TOGETHER" която има представителства в 18 държави по света, сред които САЩ, Китай, Германия, Франция и др. Седалището на WE ARE TOGETHER е в Русия и всички контакти и работа по програми на територията на България се осъществяват от "Младежки Глас". Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” има сключени споразумения със стотици партньорски организации и НПО-та, работи и си сътрудничи активно с местната и националната власт, администрация и институциите.

Сдружение “Младежки Глас” има за цел и кандидаства чрез своите специалисти по проекти по програми на Европейския Съюз и Държавните институции, даващи възможност за осъществяване на инициативите на младежите. Спечелените проекти са реализирани с пълен успех и в момента МГ изпълнява няколко проекта, по които сме кандидаствали и реализираме. Амбициите на Управителния Съвет са да осъществява непрекъснати обучения на членската си маса, да организира Кръгли Маси и Дискусионни обучителни семинари сред студентите в българските университети.

Мисията на Сдружение „Младежки Глас” е да установи равностойно положение на младежите сред обществото, като накара младите хора да покажат свойте възможности пред заобикалящата ги среда и да използват качествата си, за постигане на собствена себереализация във подподящата за тях сфера.

Свържете се с нашите представители и станете част от Нас, в името на младите!

 

Председател: Паша Александрова

тел: 0896 77 98 90

e-mail: mladezhkiglas.varna@gmail.com

web: www.mg2007.eu

 


 

 

 

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close