Скейт Клуб Варна.

  • НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ
  • 09.02.2012 г.
Скейт Клуб Варна.

„Скейт Клуб Варна” е регистриранo като сдружение с нестопанска цел с решение от 23.02.2000 г. по фирмено дело Nо370/1999 г. на ВОС за извършване на обществено-полезна дейност. Основна цел на клуба е провеждане на тренировъчна дейност и състезателна дейност по скейтборд, като клубът представлява този спорт пред държавни и общински органи, организира вътрешни и международни спортни прояви.

 Сдружение „Скейт Клуб Варна” е вписано в националния регистър на лицензираните спортни организации и членуващите в тях спортни клубове под Nо1-053-001/ 31.03.2008, като член на Българска Скейтборд Федерация. Клубът разполага с квалифицирани от Национална Спортна Академия, инструктори по скейтборд.

 

Клубът организира спортни мероприятия и продукции сред обществеността, както и сформира групи за провеждане на занимания по скейтборд – на територията на Скейт Парк Варна - ОК „Спорт за Всички“ – Младост.

 

Ежегодно „Скейт Клуб Варна” организира кръг от републиканското състезание по скейтборд с присъствието на международни гости. Сдружението е съорганизатор на различни по рода си младежки фестивали на територията на община Варна.

 

Председател: Радослав Атанасов

тел: 0897 838 989

email: info@skateclubvarna.com

inet: www.skateclubvarna.com

 

 


 

 

 

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close