ORV Младежкото радио

  • НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ
  • 09.02.2012 г.
ORV Младежкото радио

ORV Media

Сдружение „ОРВ МЕДИЯ” е основано на 7 юли 2011 г. в град Варна.

Основната му цел е повишаване на националното самочувствие и гарантиране на свободата и плурализма на средствата за масова комуникация. Въпреки, че организацията е нова, нейния екип до датата на създаването й работи като Неформална Група ORV MEDIA. Като такава участва в много и най-различни проекти на местно, национално и международно ниво. Екипът на медията е този, който през 2005 г. създаде първото в България младежко интернет радио ORV, което до днес поддържат и развиват. През годините участват и са партньори на най-значимите младежки събития в страната – Национално Младежко Изложение и Национален дебат, Балкански фестивал „Младостта на Балканите”, Младежкият фестивал на Варна – FUN CITY”, наградата на Хелзинския комитет „Човек на годината” и др.

През 2010 и 2011 г. ORV MEDIA се включва в два международни проекта „Споделени отговорности за активно гражданство” и „Младежка медийна лаборатория”. И в двата проекта целта на младите журналисти е, чрез изработване на аудио, видео и текстови материали да популяризират младежките дейности и организации.

Ако и вие имате нужда от популяризиране, озвучаване или заснемане на вашето събитие не се колебайте да потърсите екипа на ORV MEDIA. Те са готови да откликнат на всяка ваша идея и с радост биха се включили в нови интересни инициативи.

 

За контакти и повече информация:

e-mail: office@orvmedia.com

web-site: www.orvmedia.com

 


 

 

 

 

 

 
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close