Сдружение „Варна - Европейска Младежка Столица“ набира младежи за участие в медийна академия

  • АКТУАЛНО
  • 10.07.2017 г.
Сдружение „Варна - Европейска Младежка Столица“ набира младежи за участие в медийна академия

Сдружение „Варна – Европейска младежка Столица 2017“ обявява конкурс за набиране на участници във „Варненска младежка медийна академия“. Академията има за цел да обучи 30 души от Варна, България и Европа в младежка възраст (от 15 до 35 години).


Желаещите да участват трябва да изпратят проект как биха промотирали концепцията „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“ до 12 юли 2017г. на адрес info@varna2017.bg. Кандидатурата може да включва: снимка; видео; маркетинг стратегия за брандиране на „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“; репортаж или PR стратегия. Всички творби трябва да са авторски. Задължително условие е владеенето на английски език, тъй като съществена част от преподаването ще бъде на английски език.

Обучението ще бъде безплатно за преминалите успешно конкурса, като е включено настаняване в хотел на територията на община Варна с пълен пансион. То ще започне най-рано на 16-ти юли и ще продължи 25 учебни часа, като ще се акцентира върху два основни модула. Курс „Журналистика” ще запознае участниците с очарователния свят на печатните и онлайн медии. Курс „Творческо писане” ще акцентира върху подобряване уменията за изразяване на участниците с помощта на писменото слово.

Резултатите ще бъдат обявени на 14 юли 2017г. в уебсайта на Сдружение „Варна - Европейска Младежка Столица 2017“ - https://varna2017.bg/bg. Кандидатурите на всички одобрени участници ще бъдат публикувани отново там.

Пълните условия за участие в конкурса можете да намерите тук.
Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейностиВръзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close