Конференция по стопански науки

  • АКТУАЛНО
  • 31.05.2023 г.
Конференция по стопански науки

Варна ще бъде домакин на конференция по стопански науки.


Икономически университет – Варна ще бъде домакин на второто издание на Националната научна конференция по стопански науки, която се организира от Националното представителство на студентските съвети в Република България, съвместно със Студентските съвети при Икономически университет – гр. Варна, Университета за национално и световно стопанство и Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – гр. Свищов. Събитието е подкрепено и от местната власт в лицето на кмета на община Варна – г-н Иван Портних.

Второто издание на  Националната студентска конференция на тема: „ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ПРЕД ЕВРОЗОНАТА И БЪЛГАРИЯ” се организира от НПСС в изпълнение на заложената политика в мандатна програма на ръководството с цел насърчаване на студентската активност по отношение на научната дейност и развитие на научния потенциал на младите хора.

Срокът за изпращане на разработките до организаторите е до 31 Май 2023 година, а за наградените е предвиден награден фонд, който се подсигурява съвместно с община Варна.

В своите разработки студентите  могат да участват самостоятелно или в екип между студенти и докторанти до трима души, а темата, която следва да представят е свързана перспективите и предизвикателствата пред Еврозоната и България.

Експертно научно жури от водещи преподаватели в областта ще оценят най-добрите разработки, а приоритет ще бъдат тези, които залагат на практически и творчески насочените работи.

Финалното награждаване на победителите ще се състои в зала 1 на Икономически университет – Варна на 05 Юни 2023 година от 11 часа.

Споделете вашето мнение
Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close