• 12/01/2010 Януари

    Допълнителни помощи са гласувани за близнаци, майки-студентки и самотни родители

    Социалният министър Тотю Младенов, успокои родителите на близнаци, майки – студентки редовно обучение, че е техническа грешка разпространението на излязла официална информация, че ще бъдат спрени полагащите им се помощи.
  Родители, влизащи в тези категории, ще получават допълнителни помощи в рамките на 12 месеца от раждането на децата си, предвиждат промени в Закона за семейните помощи, гласувани от парламента на второ четене.

  /   виж още  

 • 12/01/2010 Януари

    Пренатално възпитание

    Запознаването на бъдещите майки с основите на пренаталното възпитание е от особена важност за оптималното положително развитие на детето. Какво означава този термин? Това е времето от зачеването до раждането на детето. В буквален превод означава „предродилен” период. През 1995 година в Сан Франциско /САЩ/ на конгреса на Асоциацията по пренатална психология и здраве, доктор Дейвид Чембърлейн за първи път докладва случай, който доказва наличието на съзнание у нероденото дете. /   виж още  

 • 10/12/2009 Декември

    Как се пише автобиография?

      Мненията за това как би трябвало да изглежда една автобиография са различни и по-често са доста объркващи. С тази статия бихме искали да ви помогнем в избирането на най-подходящата форма, която да отговаря за избраната от Вас кандидатура.
  Важно е да помните, че автобиографията ви не е просто разказ за живота, а инструмент, чрез който вие предлагате своите професионални качества и опит.

  /   виж още  

 • 20/11/2009 Ноември

    Бременност


  Когато дойде моментът в живота на едно момиче, когато по желание или по стечение на обстоятелствата се усъмни, че е бременно, идват и много въпроси и притеснения. Тук ще намерите стъпките, по които трябва да преминете по време на бременността си от регистрирането й до раждането.

  /   виж още  

 • 18/11/2009 Ноември

    Сключване на брак

   
  Скъпи приятели, да свържете съдбата си с любимия човек не е лесна крачка във вашия живот. Но след като сте стигнали до този момент, то тук се надяваме да намерите необходимата информация, която ще Ви улесни в реализирането на Вашето желание и ще спести на Вас и близките Ви много излишно ходене по институции и телефонни разговори! /   виж още  

Дирекция Мл. дейности


Връзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close