• 26/11/2008 Ноември

    Отбори от 8 града спорят за купите в параолимпийски турнир

  Отбори от 8 града ще си оспорват купите и медалите в традиционния параолимпийски турнир “Варна 2008”. Състезанията се провеждат за шеста поредна година и се организират от община Варна съвместно с Българската параолимпийска асоциация и подкрепата на варненските клубове за хора с увреждания.
  /   виж още  

 • 24/11/2008 Ноември

    Варненските вузове спорят за купа “8 декември”

  Турнири в 4 вида спорт са поредното предизвикателство към варненските вузове. От днес, 24 ноември, до неделя – 30 ноември, са състезанията от традиционната студентска купа “8 декември”. Организатори са отдел “Спорт” в община Варна и Обединените студентски съвети “Варненски университети”.
  /   виж още  

 • 30/10/2008 Октомври

    Рекорд по участие удря волейтурнирът за Общинската ученическа купа

  Рекорд по участие ще удари през уикенда турнирът по волейбол в рамките на Общинската ученическа купа 2008. Със срещите на 1 и 2, а после на 8 и 9 ноември ще приключи тазгодишното издание на проявата, в която се включиха близо 1000 ученици в 9 вида спорт.
  /   виж още  

 • 23/10/2008 Октомври

    Две състезания събират елита на ориентировачите във Варна

  Две състезания ще съберат през уикенда във Варна елита на спортното ориентиране у нас. На 25 октомври (събота) е 43-ият индивидуален студентски шампионат, а на 26 октомври (неделя) ще се завърти турнирът за купа „8 декември”. Първият старт е организиран от СКО „Академик” (Вн), община Варна и Университетският туристически съюз „Академик”, а купа „8 декември” се провежда по традиция от СКО „Академик” и община Варна.
  /   виж още  

 • 23/10/2008 Октомври

    Общинската ученическа купа излъчва призьорите в баскетбола

  Призьорите в баскетболния турнир на Общинската ученическа купа 2008 ще бъдат излъчени през уикенда. На 25 и 26 октомври (събота и неделя) ще се играят срещите на училищните отбори при девойките и юношите (ІХ – ХІІ клас). Мачовете са с начален час 9 във физкултурния салон на Медицинския университет.
  /   виж още  

 • 22/10/2008 Октомври

    Миниволейбол за купата на ОУ „Д. Чинтулов”

  Турнир по миниволейбол за купата на ОУ „Д. Чинтулов” ще се проведе на 25 и 26 октомври (събота и неделя). Организатори на проявата са общинските дирекции „Образование” и „Младежки дейности и спорт”, ОУ „Д. Чинтулов”, УСК „Дръзки” и УСК „Динамик”.
  /   виж още  

 • 16/10/2008 Октомври

    Елитът на Стария континент в кикбокса си дава среща във Варна

  Варна събира елита на Стария континент в кикбокса. Европейското първенство за мъже и жени в стиловете фулконтакт, семиконтакт, музикални форми и аерокикбокс са от 22 до 25 октомври в Двореца на културата и спорта. Проявата е организирана от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай (БККБМТ) с подкрепата на община Варна, генерален спонсор е застрахователно и презастрахователно акционерно дружество „Армеец”.
  /   виж още  

 • 15/10/2008 Октомври

    Раздават награди за Деня на интензивното ходене

  С приятни и полезни изненади под формата на награди ще зарадват варненци организаторите на Деня на интензивното ходене. Варна се присъединява към международната проява за поредна година, този път на 18 октомври (събота). Денят на интензивното ходене е под шапката на Българската асоциация спорт за всички, а организатори на местно ниво са дирекция „Младежки дейности и спорт” в община Варна и ТД „Родни балкани” със съдействието на „Прокредитбанк”.
  /   виж още  

 • 15/10/2008 Октомври

    Общинари и журналисти ще въртят ракети

  Представители на местната власт и журналисти ще заровят временно томахавката и ще въртят заедно ракети в тенистурнир през уикенда. Състезанието на кортовете „Черно море – Елит” в Морската градина е организирано съвместно от клуб „Черно море – Елит” и община Варна.
  /   виж още  

 • 09/10/2008 Октомври

    Играят се турнирите по футбол и тенис на маса

  Няма съмнение, че предстоящият уикенд ще бъде един от „гвоздеите” в програмата на Общинската ученическа купа 2008. Не може да е по друг начин, тъй като на 11 и 12 октомври ще се проведе футболният турнир. При това – паралелно със световната квалификация България – Италия, в която ще гледаме Бербатов и компания...
  /   виж още  

Дирекция спортВръзки

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close